Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reading Forum "New Posts"

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Reading Forum "New Posts"

    Is it just me or is anyone else finding that when one clicks the "Go to first new post" icon in front of thread topics in the forums, you get an error message? I am using Firefox browser and the message is "The page isn't redirecting properly". This has just started happening recently -- it used to redirect to the first new post correctly but not now.

    "Go to first new post" works fine with Internet Explorer so this seems to be a Firefox specific issue.
    Last edited by srglassw; 09-14-2010, 11:48 PM. Reason: Added cooment re IE working okay

  • #2
    Re: Reading Forum "New Posts"

    Not just you. I'm having the same problems with Firefox which suggests that the code is a bit buggy. Doesn't work on a mobile (android) browser either.

    Comment


    • #3
      Re: Reading Forum "New Posts"

      Hi
      yes i get a error when opening first posts and i use firefox too.
      it use to work on firefox a while ago!!!
      cheers
      Bill

      Comment


      • #4
        Re: Reading Forum "New Posts"

        I will look into this guys

        Comment


        • #5
          Re: Reading Forum "New Posts"

          Hi Greg
          i get a yahoo 404 error-page not found. when i click on whatever the post is and if i want to open it i have to go to the little arrowed ">" go to! to open post.
          cheers
          Bill

          Comment


          • #6
            Re: Reading Forum "New Posts"

            Also. Having got to the last post of a multi-page thread you can't go back.

            Comment


            • #7
              Re: Reading Forum "New Posts"

              I have made some adjustments guys... it seems to have addressed the issues identified. Let me know if it is working for you now.

              Comment


              • #8
                Re: Reading Forum "New Posts"

                hi Greg
                yes thats working. thanks for your quick responce. well done.
                cheers
                Bill

                Comment


                • #9
                  Re: Reading Forum "New Posts"

                  Yes, works for me too. Thanks much.

                  Comment


                  • #10
                    Re: Reading Forum "New Posts"

                    And me on Firefox and mobile. Thanks.

                    Now having got to the start of that multi-page thread to put into practice Go-Low's advice.....

                    Comment


                    • #11
                      Re: Reading Forum "New Posts"

                      Great stuff

                      Comment


                      • #12
                        Re: Reading Forum "New Posts"

                        I have sent several messages to Home and contact us have had no responses. The problem is any where on the site I get timed out(at about the 10 minute mark) and logged out or even still logged in but accused of multiple sins and cannot post. I always have to copy and post just in case, needless to say it is a pain in the neck. It is only happening on GTO

                        golfshooter

                        Comment

                        Working...
                        X